پنجشنبه - ۰۶-۰۲-۱۴۰۳
فلاکت دین یک باره هم بیان و هم اعتراض علیه فلاکت واقعی است.دین آه آفریده ستم دیده،دل جهانی بی دل،و روح شرایط بی روح است.افیون توده هاست

شوراها

گرایش کمونیسم شورایی

برکات کرونایی رژیم اسلامی،گرایش کمونیسم شورایی


گرایش کمونیسم شورایی
01-04-2020
995 بار خواندە شدە است

بە اشتراک بگذارید :


 رژیم اسلامی، بحران سلامتی مردم و «برکات کرونایی»

رژیم اسلامی مانند همیشه  با تاکتیک فرار به جلو،جاخالی دادن،فرافکنی، دشمن سازی، نگاه توطئه انگار و غیره از برخورد مستقیم و مسئولانه و صریح با این مسئله حیاتی خودداری می ورزد. این امر مستقیماً از عدم کفایت، بی لیاقتی و ناتوانی رژیم سرچشمه می گیرد.

 امر فوق نشانه آشکار عدم مشروعیت سیاسی رژیم برای باقی ماندن در حاکمیت و قدرت می‌باشد. بدتر اینکه رژیم در برابر مسائل و مشکلاتی که پیش می‌آید هم چون بلایای طبیعی، جنگ، بیماری، بحران و انزوای سیاسی و غیره، به جای یاری رساندن به مردم و انجام مسئولیت و تکلیف خود، آن ها را ناشیانه و حل نشده بر سر مردم فرو می ریزد و رجز خوانی می کند. علاوه بر همه موارد فوق می کوشد به شیوه ای بزدلانه و ناجوانمردانه کیسه خود را انباشته تر سازد و از غرق شدن مردم به نفع خود بهره برداری کند: کمکهای مردمی را بالا می کشد؛ نیرو ها و کمک های جنسی خارجی را احتکار می کند تا آنها را در اولین فرصت به پول نزدیک سازد .گروه‌های داوطلب را بی ارج می کند  و در صورت لزوم برای جلوگیری از افشای رسوایی ها و فساد هایش آنان را مورد تعقیب و آزار قرار می دهد. همچون گذشته و مانند همه رژیم های استبدادی که اساس آنها بر گسترش اختناق و سانسور و آزادی کشی استوار است، فقدان راستگویی و ارائه گزارش های واقعی به مردم است. آمارها همواره و بسته به اهداف امنیتی و تبلیغی نهاد ها و کارگزاران رژیم بالاتر و یا پایین تر از شمار واقعی بیان می شوند. قتل عام زندانیان سیاسی در تابستان ،۶۷ آمار تلفات انسانی در جنگ ارتجاعی دو رژیم ایران و عراق، قربانیان قتل های زنجیره ای و تروریسم برون مرزی،جانباختگان اعتراض‌های سالهای 88 و 96 و 98 و به ویژه بازداشت‌شدگان و جانباختگان شورش دی ماه ۹۸ و بسیاری موارد دیگر فهرستی کوتاه از این قلب و جعل حقیقت می باشد. شمار رأی دهندگان در انتخابات های فرمایشی رژیم طی چهار دهه بخشی دیگر از جمله اخبار دروغین میباشد. مهندسی انتخابات خرداد ۸۸ نمونه رسوای آن بود و برگزاری انتخابات مجلس آخوندها در اسفند ۹۸ که مردم بالاخره تیر خلاص را بر این نمایشهای انتصابی کوبیدند نمونه بسیار افشاگر و رسوای آن است: آمار شرکت کنندگان تا دو و گاهی تا سه برابر بیش از واقعیت گزارش کردند. اینک در باره قربانیان ویروس کرونا نیز همین رویه از سوی رسانه‌ها و کارگزاران رژیم دنبال می‌شود. در شرایطی که جمع‌بندی آمارهای رسمی شمار قربانیان را تا چندین برابر رقم کلی  نشان می دهد، سخنگوی دولت همواره بر خلاف گزارش های منطقه‌ای آمار را تا نصف و کمتر تقلیل می دهد. هم اکنون تا این تاریخ شمار قربانیان طبق گزارش وزارت بهداشت ایران در نهم فروردین ماه 2234 نفر می باشد ؛در حالی که شواهد بر خلاف آمارهای رسمی دال بر بیش از ۱۰ هزار نفر کشته است.

 مجلس فرمایشی که بسیاری از آنها پس از انتخابات فرمایشی به تعیین تکلیف انتصاب نمایندگان دوره بعد از آن جا رانده شده بودند به بهانه کار را کلاً فرار را بر قرار ترجیح دادند و به این ترتیب شرایط را برای ادامه قانون شکنی های جسورانه ولی فقیه فراهم ساختند: اشکال گیری شورای نگهبان قرار گرفته بود را ساخت و به تعطیلات رفت خامنه ای نیز تصویب آن را است خانه با حکم حکومتی اعلام کرد و به این ترتیب برای اولین بار این بخش از قانون نیز سبکسرانه و بی توجه به وضع فلاکت باره بخش های مختلف جامعه زیر پا گذاشته شد معلوم بود که دورخیز کردن باند روحانی و دستگاه‌های اجرایی برای تغییر برخی ردیف‌های بودجه‌ای گوشه‌ای صدها لانه جیره خوار و انگل صفت روحانی دستگاه روحانیت و موسسات ارتجاعی داخلی و خارجی همچون جامعه المصطفی و غیره که از مواجب و رانت دولتی برخوردارند تیز کرده و تدارک برای تضمین غارت در چارچوب بودجه سالانه را به شیوه ولایی سر و سامان می دهند

 ارتش سرسپرده ولایت فقیه که در رقابت های نظامی و اقتصادی  و حیف و میل اموال عمومی و سرکوب خلق پس از اینکه رژیم از سرکوب انقلاب فارغ شد و جنگ هشت ساله را به صدام واگذار کرد عملاً به یک نیروی دست دوم و حاشیه‌ای تبدیل شده و امیران سپاه همه سوراخ سنبه ها را به اشغال خود درآورده اند، کمتر مجال خودنمایی یافته، این بار نقش مضحکی را برعهده می گیرد.

 خامنه ای در تداوم مالیخولیای دشمن سازی و تیر انداختن به تاریکی از جنگ بیولوژیک سخن به میان می آورد و به امر پامنبری هایش،ارتش نیز فرصت را غنیمت شمرده و به سخیف ترین شکل به اجرای مانور جنگ بیولوژیک در خیابان‌ها پرداخته است. طنز قضیه آنجاست که باقری فرمانده ارتش همان روز از فقدان هرگونه تجهیزات و امکانات درمانی در ارتش جهت مقابله با کرونا حرف می زند. 

 از سوی دیگر ساندیس خورهای رژیم این بار سوراخ دعا را حسابی گم کردند و به شیوه آتش به اختیار برای دفاع از مقدسات خیالی، درب چوبی حرم را در قم از جا می کنند تا این لانه خرافه پرستی و دکان ریاکاری و کسب و کار آخوندی همچنان باز بماند و عقب ماندگی و بی ربطی مریدانش را در این روزهای پرخطر کماکان عیان و پایدار سازد.

 وزارت امور خارجه ظریف و باند همراه نیز فرصت یافت تا بازاریابی دیپلماتیک خود را در برابر تحریم‌های آمریکا به گردش درآورد؛ به امید اینکه از تک و تا نیفتد و در این آشفته بازار که سیاست به محاق و تعطیلی رفته،تک خوانی های برجامی دستگاه فرسوده و منزوی دیپلماسی به قبرستان روانه نشود، لیست درخواست های دارویی تنظیم می کند و تقاضای ۵ میلیارد دلار وام از بانک جهانی را ارائه می دهد.

 در همان زمان طبق معمول رهبر آتش به اختیار کمک‌های آمریکا را رد می‌کند و از بی نیازی رژیم به هرگونه کمک خارجی سخن می‌گویند و رشته مالیخولیایی اش را همچنان در انظار جهانیان می‌بافند تا تحلیلگران رسانه های فارسی زبان بدون سوژه نمانند.

 اما سیر رویدادها و واقعیت های جاندار کار خود را می کند: مردم به توصیه‌های پیشگیرانه از رسانه های خارجی و شبکه های اجتماعی به جریان افتاده عمل می کنند: اکثریت مردم به درستی قرنطینه را به اجرا می‌گذارند و علی رغم توصیه های جاهلانه و خطرناک روحانی و لاف و گزاف های کودکانه دستگاه اجرایی در حد توان و مقدورات خود روابط و فعالیت ها و مراسم و رفت و آمدهای عادی خود را کاملاً محدود می نمایند. این امر در حالی صورت می گیرد که ولی فقیه و رئیس جمهور به طرزی بی شرمانه و جاهلانه قرنطینه را به سخره می گیرند و هیچگونه لزومی برای آن نمی بینند .قضیه کاملاً روشن است:آن ها می دانند قرنطینه هزینه های حکومت را بالا می‌برد و مسئولیت‌هایی را به دوش شان تحمیل می کند. پس طبق معمول به جای توضیح صریح در مورد عدم توانایی یا عدم خواست رژیم برای پذیرش این مسئولیت ،متوسل به دروغ و ریاکاری می شود. آدرس غلط می‌دهد و قرنطینه را امری نالازم و بی وجه معرفی می‌کند. اما این امر نیز دیری نمی پاید و رژیم زیر فشار واقعیت ها عقب می نشیند و تن به یک برنامه «فاصله گذاری» برای محدود سازی رفت و آمدها را پس از آنکه چند ستاد و کمیته و شورا برپا کرده ارتش را می‌آورد و بسیج را جابجا می‌کند و شعارهای پوچ و آبکی علیه کرونا، جنگ بیولوژیک دشمن و غیره می دهد، یک برنامه شبه قرنطینه را اعلام میکند.

علیرغم این بی مسئولیتی و کاهلی مقامات، تلاش های کادر درمانی بیمارستان های کشور شامل پزشکان و پرستاران و بخش‌های خدماتی سراسر کشور با وجود کمبودها و ناهماهنگی ها و بی نظمی ها،از انجام وظیفه شانه خالی نکردند و مسئولانه به کار شاق و پر خطر مراقبت و درمان مردم آسیب دیده پرداختند. تا این تاریخ بیش از ۴۳ نفر از کادر درمانی کشور در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند؛ و این نشانه ی آشکاری از وجدان عمومی و ضرورت همکاری و همیاری زحمتکشان و خدمتکاران واقعی جامعه می باشد.

 قربانیان اصلی کرونا همان اکثریت بزرگ مردمی یعنی فرودستان جامعه هستند که در توزیع درآمد و امکانات رفاهی و سلامتی در رده های پایین جامعه قرار می‌گیرند. نابرابری اجتماعی و اقتصادی در سهم و شمار قربانیان بیماری نیز مستقیماً اثر گذار است .آمار قربانیان و مبتلایان در نزد توده های فقیر جامعه ،آنانکه طبق بیان خود مسئولان دولتی تا ۹۰ درصد و قریب ۶۰ میلیون نفر زیر خط فقر زیست می‌کنند متفاوت از قشر فوقانی جامعه یعنی یک درصدی ها و آقازاده هاست.آری ویروس فقیر و غنی نمی شناسد اما حساب این دو در خود جامعه تعیین می‌شود و آن نیز به میزان برخورداری هر یک از این دو گروه یعنی اقلیت استثمارگر و رانت خوار و اکثریت  فرودست مربوط می شود.

 رفتار دور از منطق، خودسرانه و غیرمسئولانه رژیم شامل دارودسته ولی فقیه و دستگاه روحانیت بی خبر از علم و حقایق جهان معاصر و وابستگان اش و نیز قوای سه گانه و ده ها ارگان موازی کار، برگ دیگری بر پرونده ننگین و رسوای رژیم تا همینجا می افزاید. به این ترتیب دامنه خشم و نفرت و کینه جویی توده های کارگر و زحمتکش،جوانان، زنان، بیکاران، بازنشستگان  که طاقت و تحمل بسیاری از آنها در پرتو فشار های پی در پی مالی ،سیل و زلزله و بحران های محیط زیستی، گرانی و تورم، بیکاری و فساد لجام گسیخته رژیم به پایان رسیده و کمرشان زیر این همه بی عدالتی و ستم خم شده است، به طرز بی‌سابقه‌ای انباشته می گردد، و دور نیست که در اولین فرصت و موقعیت مناسب زنجیره قیام شهری را که از دی ۹۶ آغاز شد پی خواهند گرفت. رژیم جمهوریاسلامی در طول بحران کرونا و پس از آن دیگر به هیچ روی توان پیشین را نخواهد داشت. مردم نیز پس از این دوره رویکرد تازه و سرنوشت سازی را در برابر رژیم اتخاذ خواهد کرد. سال ۹۹ احتمالاً عرصه تغییرات بسیار عمیقی در مناسبات توده ها و رژیم آدم کش خواهد شد. امری که در جغرافیای سیاسی بسیاری کشورهای فلاکت زده دیگر نیز دور از انتظار نیست.

 گرایش کمونیسم شورایی

11 فروردین 1399 برابر 30 مارس 2020

 

اسم
نظر ...